SAMSUN / ÇARŞAMBA - Durmuş Torun İlkokulu

0 (362) 8321213
Çay Mh.Çubukçuoğlu Cd. 81. Sk. TN 82 55500 Çarşamba/SAMSUN
Vizyon
Türk Milli Eğitim siteminin bir parçası olarak; kendi bilgi ve becerileriyle yarışan, günceli takip eden, mutlu, kendisiyle ve içinde yaşadığı toplumla barışık bireyler yetiştiren, bölgesinde tercih edilen örnek ve öncü bir kurum olmaktır.
Misyon
Türk toplumunun değer yargılarının farkında, çağın gerektirdiği yeterli donanıma sahip, çevreye karşı duyarlı, sosyal, paylaşımcı, kendini gerçekleştirmiş bireyler yetiştirmek.
Zeka Oyunları Turnuvası İlçe ve İl Birinciliği
08:40-14.20
Karayolu
Yerleşim Yeri
Çarşamba, Orta karadeniz bölümünde Samsun ilinin nüfusu bakımından 3. büyük ilçesidir. Samsun ilinin doğusunda yer alır. Batıda Tekkeköy, doğuda Terme, Güneyde Salıpazarı ve Ayvacık ilçeleriyle çevrilidir. İlçe merkezi Samsun´a 36 km uzaklıktadır. Yeşilırmak ´ın Çarşamba ovası´na çıktığı yer yakınında, ırmağın iki yakasında kurulmuş olan ilçe merkezinin adıdır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Çarşamba şehir merkezinde bulunan okulumuz Samsun il merkezine 36 km mesafededir.