SAMSUN / ÇARŞAMBA - Durmuş Torun İlkokulu

Özlem ÇAKMAK - Okul Müdürü

1984 yılında doğdu. Sırasıyla Sakarya İlkokulu, Samsun Milli Piyango Anadolu Lisesi´nde ilk ve orta öğrenimini tamamladıktan sonra Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünde lisans eğitimini 2006 yılında tamamladı. Ayrıca Anadolu Üniversitesi Sosyoloji lisans eğitimi ve Kamu Yönetimi lisans eğitimi aldı ve Hoca Ahmet Yesevi Uluslararası Türk-Kazak Üniversitesi´nde Yönetim ve Organizasyon alanında yüksek lisansını tamamlamıştır.

2007 yılında Ordu İkizce Devecik İlköğretim Okulu´nda sınıf öğretmenliği görevine başladı. 2008-2012 yılları arasında Ayvacık Çarşıköy İlköğretim Okulu´nda çalıştı. 2012-2016 yılları arasında ise Asarcık Yatılı Bölge Ortaokulu´nda Pansiyondan Sorumlu Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. Kısa bir dönem Çarşamba Hürriyet İlkokulu´nda Müdür Yardımcısı olarak görev yaptıktan sonra 2017-2022 yılları arasında Çarşamba Çayvar İlk/Ortaokulu´nda Okul Müdürü olarak görev yaptı. 2022 yılından itibaren Durmuş Torun İlkokulu´nda Okul Müdürü olarak görev yapmaktadır.